Google

söndag, april 02, 2006

Inlägg hundra. Jag borde skriva något smart och genomtänkt. Jag gör dock inte som jag borde, av trötthetsskäl. Trötthet som kommer sig av firande. Svens sexa. Fast samtidigt min egen.

Pris utlovas till den som gissar rätt på hur illa jag förnedrades. Sikta högt!

6 Comments:

Blogger Nathalie Sundesten Landin said...

Om jag ska gissa hur illa, så kan det ju vara på en skala och jag säger 10 på en 1-10 skala. Men om jag ska gissa på vilka aktiviteter är det ju genast lite mer komplicerat. Jag har en kompis som träffade på sina kompisar - alla hade svarta sopsäckar. Han fick ögonbindel på sig - in i ett omklädningsrum. Han fick ta av sig in på bara kroppen och så på med en svart sopsäck. Han vallades runt på stan i säck och ögonbindel i några timmar. Sedan fick han ta av sig ögonbindeln. Tror du att sopsäcken var svart??? Ni män är nog värre än vi kvinnor när det gäller sånt.

12:40 fm  
Blogger Batbut said...

Törs inte ens tänka på det *s*. Men det är skönt att se att Du äntligen ska bli en ärbar man *S*

12:41 fm  
Anonymous Anonym said...

Kan bara relatera till min egna.
Kidnappade mig på min dåvarande arbetsplats, en kyrka. För att klä på mig Sveriges töntigaste utstyrsel. En massa alkohol för att sedan åka vattenskidor. Svalde nog halva Östersjön...hihi..Sedan bar det av till en paintball bana för lite vuxenlek. Sista omgången spelade alla mina vänner mot mig själv. Jag fick 5 skott kanske i min bössa. Mmmmm...gjorde inte farligt ont...haha...vidare till en lägenhet där det väntades mer dricka och gipsning av högerarmen. Dom gipsade in ett plastglas i handen som inte var tomt någon gång. Därefter bar det iväg till centrum där årets Drakbåtsfestival ägde rum. Där tejpade dom fast mig vid en flaggstång precis utanför öltältet för att fullborda förnedringen.
Kan tänka mig att du fick någon liknande behandling?
// PO

1:05 fm  
Blogger Lotten Bergman said...

Fick du som jag kanske strippa på gågatan i Malmö och sjunga "Främling" med egen text?

3:55 fm  
Blogger Sol och skugga said...

Nu tycker jag att det har gissats bra här. Hallå! vad hände egentligen? Undrar en nyfiken;

/Bisse

10:01 fm  
Blogger Farsan_Baloo said...

Bra gissat alla, men inte helt rätt. Utan att gå in för mycket på detaljer handlade det mycket om Välbefolkad galleria klockan 12 på lördfag förmiddag, minimal leopardstring, barnolja, dans, bodybildning, cykel med dildosadel, äldre korpulent kvinna. Allt i en härlig koombination, nästan samtidigt, än så länge nyktert.

10:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Home