Google

måndag, januari 16, 2006

När han först såg henne var det som om hela världen stannade upp. Det var som att alla andra i lokalen försvann. Alla andra utom den där unga, söta, tjejen med det långa blonda håret.

Hon tittade åt hans håll och log. Han kände att det pirrade till i kroppen och han kunde inte hålla leendet borta. Först rörde sig mungiporna lite blygt uppåt men snart kunde han inte låta bli att skratta. Här fanns kanske chansen att få ha lite roligt och då gäller det att inte vara blyg.

Några snabba staplande steg och snart stog han bara någon meter framför den vackra tjejen. Mitt emot henne fanns en ledig stol och efter några sekunders gymnastikövningar satt han ledigt och avslappnat med ryggen mor ryggstödet. Blicken hade han fortfarande fastnaglad i den gudomligt vackra skapelsens ögon.

Hela sällskapet satt nu och log åt honom, till och med grabbarna. De gillade honom tydligen. Trots att han hade svårt att formulera några direkta ord, och att hans gång avslöjat en viss obalans. Här fanns ingen tid att förspilla.

10 meter bort, dold bakom en av biblotekets hyllor, följde pappan sin son med vaksam blick. Spårar man möjligen ett uns av avundsjuka? Bara ett år gammal och redan tjejernas favorit......

1 Comments:

Blogger dixi said...

jag gillar ditt sätt att skriva:)

12:38 em  

Skicka en kommentar

<< Home