Google

fredag, augusti 31, 2007

Äntligen

Äntligen är man tillbaka i sitt rätta element, hemma med barn! Läser igenom gamla anteckningar från förra föräldraledigheten och känner en otrolig längtan efter att få uppleva allt igen. Men bloggandet vet jag inte hur det kommer bli men allt annat ska med glädje göras på nytt.

Charma tanterna på biblan. Äta buffén på gymnasiet. Svettas med babybjörn och lillunge i svampskogen. Flanera upp och ner längst avenyn och dricka några lunchöl med pappapolarna framför Days of our lives.

Att ta hand om två inskränker visserligen på vissa aktiviteter men man får ju hjälp på traven av den fantastiska barnomsorgen. Fem timmar tre dagar i veckan är fullt tillräckligt för att man ska kunna ägna den minsta den uppmärksamhet han också har rätt till.

Besökarantalet här kommer dock inte att vara i närheten av förra rundan. Tid för fotavtryck hos andra kommer nämligen inte att finnas då gamla synder från Universitetet måste rättas till en gång för alla.

Etiketter: ,

1 Comments:

Anonymous annemarie said...

Hejsan Farsan Baloo.... på några korta inhopp i bloggvärlden syntes du snabbt på de ställen jag var..så jag var verkligen nyfiken på att läsa här. Och nu har jag gjort det...och det känns väldigt bra. Allt gott Anne-Marie

11:03 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home